More
Bläddra i arkivet

Bilmärke: Audi

Audi är ett tyskt bilmärke som tillverkar både personbilar och lätta lastbilar. Märket grundades 1909 av August Horch och har sedan dess vuxit till att bli en av de mest välkända bilmärkena i världen.

Audi har alltid varit känt för sina tekniskt avancerade och kvalitativa bilar, och har varit en pionjär inom olika områden som fyrhjulsdrift och elbilar. Märket har också en stark historia inom racing, med många framgångar i olika tävlingar som rally, touringcars och Formel 1.
Audis modellutbud består av olika typer av bilar för olika behov. Företaget har allt från små stadsbilar till lyxiga sportbilar, samt flera olika suv-modeller. Märket har också en stark närvaro inom premiumsegmentet, med flera modeller som konkurrerar med motsvarande modeller från andra välkända märken.

Audi har också en stark hållbarhetsprofil, och företaget arbetar aktivt med att utveckla tekniker och teknologier som minskar bilarnas koldioxidutsläpp och ökar bränsleekonomin. Märket har också en lång historia av samarbeten med andra företag inom teknik- och fordonsindustrin, vilket har bidragit till att företaget har kunnat fortsätta utvecklas och växa.
Med sina kvalitativa bilar, tekniska innovationer och starka hållbarhetsprofil är Audi ett av de mest välkända bilmärkena i världen.

1 2 3 195