Sidan 1 av 2 12 Sista

Hybridvisning

  1. #1

  2. #2
    Shöwteks avatar
    Reg.datum
    Aug 2009
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    3 217
    Du gör ju fel
    Man ska ju ha spad och krydda i vattnet för bästa smaken Sen 2 sträck ketchup o 2 sträck stark senap och vitlökssås om man har det hemma

    sen får man inte glömma att värma bröden
    Citat Ursprungligen postat av rassespike Visa inlägg
    Alla "hypermoppar" har sån extrem Setup för att kunna komma över 100km/h sträcket..fattar inte de riktigt Min Setup e ju liksom bara TK underliggande o sportluftsfilter, större munstycke. Jag har varit uppe i 115km/h, uppmätt med bil bakom mej

  3. #3

  4. #4

  5. #5
    Man ska aldrig koka ett par korvar, det är ju då dom spricker, koka upp vattnet, ta kastrullen åt sidan, och lägg i korvarna (det kokar ju inte när du har kastrullen åt sidan). Och låt korvarna ligga där i 3 - 4 minuter.

  6. #6

  7. #7
    Citat Ursprungligen postat av FredriKkh Visa inlägg
    Tar ju längre tid då Lättare att lägga i dom direkt.
    Dom spricker inte om man gör som jag sa.

  8. #8

  9. #9

  10. #10
    Bellmans avatar
    Reg.datum
    May 2010
    Ort
    Mitt i sverige!
    Inlägg
    62
    Citat Ursprungligen postat av BlasterGurra^ Visa inlägg
    är det bara jag som steker dom istället?
    vem fan steker varmkorv? dom spricker ju bara

  11. #11

  12. #12
    Drenners avatar
    Reg.datum
    May 2010
    Ort
    G-town aka genarp city
    Inlägg
    658
    bara jag som grillar mina korvar?

  13. #13
    Gubbars avatar
    Reg.datum
    May 2010
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    9
    Grillat är godast

  14. #14

  15. #15
    Citat Ursprungligen postat av BlasterGurra^ Visa inlägg
    är det bara jag som steker dom istället?

    De ää fan så mycket gooaare

  16. #16
    det heter faktiskt raggarballe med svängdörrar faan

  17. #17

  18. #18

  19. #19
    sewas avatar
    Reg.datum
    Jun 2008
    Ort
    Ösmo
    Inlägg
    617
    Citat Ursprungligen postat av Michél Visa inlägg
    Stoppa korvarna i vattenkokaren så ska du få se på snabbvärmda korvar...
    Haha men blir de gott då?

  20. #20

  21. #21
    sewas avatar
    Reg.datum
    Jun 2008
    Ort
    Ösmo
    Inlägg
    617
    Citat Ursprungligen postat av Michél Visa inlägg
    Man ska inte vara kräsen.
    haha ne så sant

    spricker dom sönder och sånt eller, för tänkte testa det nu



    Sen grabbar får man fan inte glömma den rostade löken på korven!! OTROLIGT VIKTIGT!

  22. #22
    pAd105s avatar
    Reg.datum
    May 2010
    Ort
    Jöönköping
    Inlägg
    1 709
    grym guide, alltid velat veta

  23. #23
    Damn, nu blev jag hungrig!
    Ju mindre rutin, desto mer liv!

  24. #24

  25. #25
    Gav mig ett rejält flin ett tag, haha, grym guide, livar upp stämningen här på nya MNF sen gamla dog , keep it up!

  26. #26
    Fyrens avatar
    Reg.datum
    Mar 2009
    Ort
    Kalmar
    Inlägg
    660
    Reiktigt kåv ska det ju va! Chorizo, bratwurst och allt med massa krydda i, på med det på grillen så har du mycket godare korv

  27. #27
    Shöwteks avatar
    Reg.datum
    Aug 2009
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    3 217
    Citat Ursprungligen postat av Fyren Visa inlägg
    Reiktigt kåv ska det ju va! Chorizo, bratwurst och allt med massa krydda i, på med det på grillen så har du mycket godare korv
    Fet word på den chorizo french
    Citat Ursprungligen postat av rassespike Visa inlägg
    Alla "hypermoppar" har sån extrem Setup för att kunna komma över 100km/h sträcket..fattar inte de riktigt Min Setup e ju liksom bara TK underliggande o sportluftsfilter, större munstycke. Jag har varit uppe i 115km/h, uppmätt med bil bakom mej

  28. #28
    Fyrens avatar
    Reg.datum
    Mar 2009
    Ort
    Kalmar
    Inlägg
    660
    Citat Ursprungligen postat av Shöwtek Visa inlägg
    Fet word på den chorizo french
    Så jefla gött är det

  29. #29
    ahh trevligt en til närking! nu kommer jag ju från borås igentligen men what evah som vi säger där nere , Riktigt bra korv för övrigt, föredrar sjävl stekt/grillad korv eller Billys

  30. #30
    Man gör ju dom i mikron! Man slår på högsta värme och lyssnar, när man hör att dom håller på sprängas så tar man ut dom! Sen på med ketchup, starksenap och rostad lök!! Tar 1 minut, snabbt o gott

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •  

Logga in