-
2010-07-04, 15:38 #31
- Reg.datum
- May 2010
- Ort
- norrland
- Inlägg
- 2
Man gör ju dom i mikron!
Man slår på högsta värme och lyssnar, när man hör att dom håller på sprängas så tar man ut dom! Sen på med ketchup, starksenap och rostad lök!!
Tar 1 minut, snabbt o gott
-
2010-07-04, 17:55 #32
-
2010-07-14, 17:09 #33
-
2010-07-15, 01:47 #34
ingen som har funderat på att körven är klar när den flyter upp till ytan det är bevis på att den är död och går att äta
så har iaf alltid JAG gjort, ville bara lätta mig hjärta för er haha xD
-
2010-07-16, 19:03 #35
Kanske borde lägga upp guide på hur man gör en hamburgare......
-
2010-07-17, 03:01 #36
-
2010-07-20, 12:04 #37
-
2010-08-28, 02:17 #38
ahh trevligt en til närking!
nu kommer jag ju från borås igentligen men what evah som vi säger där nere
, Riktigt bra korv för övrigt, föredrar sjävl stekt/grillad korv eller Billys