Bild på Audi A7 TDI Premium Plus quattro 4dr Sedan AWD (3.0L 6cyl Turbodiesel 8A – årsmodell 2021
(Bild på Audi A7 TDI Premium Plus quattro 4dr Sedan AWD (3.0L 6cyl Turbodiesel 8A – årsmodell 2021)

Audi är ett tyskt bilmärke som tillverkar både personbilar och lätta lastbilar. Märket grundades 1909 av August Horch och har sedan dess vuxit till att bli en av de mest välkända bilmärkena i världen.

Audi har alltid varit känt för sina tekniskt avancerade och kvalitativa bilar, och har varit en pionjär inom olika områden som fyrhjulsdrift och elbilar. Märket har också en stark historia inom racing, med många framgångar i olika tävlingar som rally, touringcars och Formel 1.
Audis modellutbud består av olika typer av bilar för olika behov. Företaget har allt från små stadsbilar till lyxiga sportbilar, samt flera olika suv-modeller. Märket har också en stark närvaro inom premiumsegmentet, med flera modeller som konkurrerar med motsvarande modeller från andra välkända märken.

Audi har också en stark hållbarhetsprofil, och företaget arbetar aktivt med att utveckla tekniker och teknologier som minskar bilarnas koldioxidutsläpp och ökar bränsleekonomin. Märket har också en lång historia av samarbeten med andra företag inom teknik- och fordonsindustrin, vilket har bidragit till att företaget har kunnat fortsätta utvecklas och växa.
Med sina kvalitativa bilar, tekniska innovationer och starka hållbarhetsprofil är Audi ett av de mest välkända bilmärkena i världen.

Audi A7 TDI Premium Plus quattro 4dr Sedan AWD (3.0L 6cyl Turbodiesel 8A är en Mellanstor bil och har AWD. Denna Audi A7 är av årsmodell 2021 och har en växellåda som är automat. Motorn har 6 cylindrar och är grupperad i V form. Denna modell av Audi A7 har 240 hästkrafter. Audi A7 har 4 dörrar.

Specifikationer av Audi A7 TDI Premium Plus quattro 4dr Sedan AWD (3.0L 6cyl Turbodiesel 8A – årsmodell 2021

$ $
Generellt om bilen
Bilmärke Audi
Modellnamn A7
Biltyp Mellanstor bil
Modellår 2021
Motorplacering Fram
Bilens chassi
Bilens vikt 4266
Bilens längd mm
Bilens bredd mm
Bilens höjd mm
Avstånd mellan hjul mm
Antal sittplatser
Antal dörrar 4
Bilens motor
Bränsle Diesel
Topphastighet
0-100km/h sekunder
Drift AWD
Växlingslåda Automat
Motorvolym 3000
Antal cylindrar 6
Cylinderlayout i V form
Ventiler per cylinder 4
Hästkrafter 240
Varvtal vid max effekt
Vridmoment nm 428
Vridmoment
Kompressionsförhållande Not Avai