Close

Piaggios nya vespa

Piaggio har meddelat de första detaljerna om sin 2019 Vespa GTS 300 HPE, som är den mest kraftfulla och bränsleeffektiva motorn i företagets historia, med en toppkraft på 23,5bhp.


Vid sidan om den kraftfulla nya motorn så har Piaggio uppdaterat Vespa GTS-sortiment för 2019 i strävan efter högre prestanda, komfort och styling.

Nu består av fem modeller; VTSPA GTS, GTS Touring, GTS Super, GTS SuperSport och Vespa GTS SuperTech, det senaste sortimentet har egenskaper som förbättrad körning och avancerade tekniska uppgraderingar.

Nytt för 2019 kommer GTS SuperTech komplett med en smartphone-kompatibel fullfärgs 4,3 tums TFT-skärm, som visar egenskaper, inklusive hastighet, total och partiell körsträcka, omgivande temperatur och bränsle. Alla maskiner kommer också att ha LED-belysning fram och bak för att maximera synligheten för andra trafikanter.

Massor av slående färger finns tillgängliga

Alla modeller som inte är utrustade med den nya HPE-motorn kommer att vara tillgängliga med märkets lätta, l-platta vänliga 125-i-få-cylindriga motor.

Komforten ökar också för både förare och kudde med ett nytt säte med både nya nivåer av vaddering och klädsel.

scroll to top