Close

AJPs PR7 – en helt äkta äventyrscykel

AJP kanske inte är en tillverkare du känner till, men om du letar efter en helt äkta äventyrscykel, kan deras nya PR7 vara för dig.

I sitt hjärta är det en äkta terrängcykel: lätt, kompakt och smidig, men också bekväm nog för att kunna leverera en dag i sadeln utan att behöva en prokolog att ta bort cykeln efteråt och den har även utformats för att bära bagage.

Standardfunktionerna inkluderar en kupedrivna bakre nav för mjukare hämtning och körning. titanhuvudrör ligger bakom en seriös HD-bashålplatta; Det finns ett lätta Shorai Lithium-batteri som hjälper till att hålla ner tyngd och den höga justerbara Sachs-upphängningen i båda ändarna. Den inverterade gaffeln är en tjock 48mm i omkrets, med en generös stroke på 300mm i båda ändarna.

En av de trevligaste grejerna är dock att Samsung Galaxy 6 Android kan monteras fram som en vägbok. Det gör att föraren kan ladda ner sina föredragna navigationsappar och kan användas med en vanlig GPS, Garmin eller TomTom.

Surfplattan kan också användas som en enkel visning med hastighetsmätare, timer, resmätare och mer. Det finns också en praktisk USB-port för att kunna ladda andra tillbehör.

Bränslet bärs under ryttarsätet, vilket ger optimal balans och en 17-liters kapacitet för allvarlig körsträcka från en 600cc vätskekyld.

scroll to top