More

Förhandsbeställning påbörjas för Aiways U6

31 december, 2022

Elbilstillverkaren Aiways har precis öppnat för förhandsbeställningar av sin nya bil, Aiways U6, som är den andra elbilen från den kinesiska fabriken. Aiways U6 kommer att finnas tillgänglig i Sverige under våren och kan redan nu förhandsbeställas mot en reservationsavgift på 8 000 kronor på aiways.se. Reservationen säkerställer att du kommer längst fram i kön för att få en U6.

Aiways U6 kan förhandsbokas

Aiways U6 är en femsitsig sportcoupé med en WLTP-räckvidd på 405 kilometer, en accelerationstid på 0-100 km/h på 6,9 sekunder och ett högteknologiskt hi-fi-musiksystem från tyska Magnat med nio högtalare och en subwoofer. Bilen har också en lång lista med standardiserade säkerhetsfunktioner, inklusive en central krockkudde mellan de båda framsätena, dödvinkellarm och en 360-graders kamera. Priset för en Aiways U6 är 549 990 kronor.

Aiways importeras till Sverige av det danska företaget Andersen Motors A/S, som också ansvarar för importen av Suzuki personbilar i Danmark. Sedan våren 2021 har Andersen Motors importerat och sålt elbilar från Aiways på den danska marknaden och från 2022 i Sverige under namnet AIW Import AB

Källa och bild: Aiways pressrelease

M
E