Close

Kia elbil EV6 First Edition – sålde slut första dagen i USA

Kia EV6 elbil

Kia Elbil EV6

IRVINE, Kalifornien, 8 juni 2021 – Den begränsade upplagan av 1 500 First Edition EV6:or har reserverats fullt ut dagen då erbjudandet blev tillgängligt på Kia.com. Leverans till lokala återförsäljare förväntas under första kvartalet 2022.

Den första utgåvan erbjöds med tre presenter att välja på – en billaddare för hemmet, en kredit på 1000 kWh inom ett nationellt laddningsnätverk eller en Apple Watch för att ansluta till EV6:s svit av Kia Connect-tjänster. Över 81 % av förbeställningsregistranterna valde hemmaladdaren.

Den första upplagan gjordes tillgänglig i tre färgkombinationer – Urban Yellow med svarta säten, Glacier (vit) med mörkgröna säten och Steel Grey Matte med svarta säten, med Urban Yellow exteriörfärg och mörkgröna säten på Glacier-varianten som exklusiva till första upplagan. På insidan har specialutgåvan upplysta dörrtrösklar med beteckningen ”First Edition”, ett numrerat inre märke som framhäver den begränsade produktionsvolymen, Augmented Reality Head-Up Display1, Remote Smart Parking Assist2, taklucka, 20-tumshjul, premium 14- högtalare Meridian ljudsystem, dubbelmotor AWD3 kraftleverans och ett 77,4 kWh batteri.

”Kia välkomnar de första EV6-köparna som går med oss ​​i denna historiska rörelse.” sa Sean Yoon, VD och koncernchef för Kia North America och Kia America. ”Kias ”elektriska livsstil” ger en unik kombination av lyx, prestanda och teknik och First Edition EV6 kommer att ge ägarna en helt egen upplevelse.”

Läs även: TEST: Så bra är Kia Sportage Plug-in Hybrid

Läs även: TEST: Kia EV6 RWD mot Polestar 2 Long range Single motor – det är vettigaste elbilen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 Kommentarer
scroll to top