Close

Koppla din mobil till motorcykeln – Rever RLink

Statistik visar att mer än 28 procent av världens befolkning ägde en smart mobiltelefon 2016, vilket förväntas öka till 37 procent år 2020. Nu introducerar utvecklare enheter för att göra motorcyklar smartare också.

Hur Rever RLink fungerar
När du har installerat GPS-trackerens tre-trådiga sele till ditt batteri och synkroniserat den med Rever-appen, om någon rör din cykel, startar den eller flyttar den får du besked på din smartphone. Du kan också kontrollera din batterinivå och, inom kort, annan diagnostik i realtid. RLink hjälper också myndigheterna att spåra din cykel någonstans i världen om den blir stulen genom att dela en kartstift.

Rever app
Med fjärråtkomst kan familjen och vänner spåra dina äventyr, eller myndigheterna kan hjälpa till att spåra din cykel om den blir stulen.

Rever
RLink kostar $299,99 (eller $ 259,99 för Rever-användare). Då kan du automatiskt spåra dina turer för att dela med vänner eller familj. Data nördar kommer också att uppskatta möjligheten att automatiskt spåra och spara alla sina turer och statistik såsom hastighet och avstånd till eget privata konto i molntjänst, som tillhandahålls av Rever som en del av sin månatliga medlemsplan. Prenumerationer varierar från $ 10,99 per månad för en tvåårsplan till $ 14,99 per månad.

scroll to top